Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κανακάρη 69-71, Πάτρα    
Τηλέφωνο: 2614004354
Κινητά:
6947431080, 6942430900
Social:       

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η διαδικασία από τη στιγμή που θα έρθω στη σχολή μέχρι να πάρω το δίπλωμα στα χέρια μου;

  1. Εγγραφή στη σχολή: Φέρνεις στη σχολή - 4 φωτογραφίες διαβατηρίου - ταυτότητα -Α.Φ.Μ. - Βιβλιάριο υγείας. Σου ετοιμάζουμε κάποιες αιτήσεις και βγάζουμε φωτοτυπία της ταυτότητας. Παίρνεις αυτά τα έγγραφα και τα επικυρώνεις στην αστυνομία ή στα Κ.Ε.Π. Επισκέπτεσαι ένα παθολόγο και ένα οφθαλμίατρο και επιστρέφεις στην σχολή όλα τα έγγραφα (Η όλη διαδικασία θα πάρει το πολύ 1 ώρα).
  2. Θεωρία: Την επόμενη μέρα ξεκινάς θεωρητικά μαθήματα. Μόλις ολοκληρώσεις τα μαθήματα δίνεις θεωρητικές εξετάσεις.
  3. Πρακτικά: Μόλις περάσεις τις θεωρητικές εξετάσεις ξεκινάς μαθήματα οδήγησης. Όταν φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο δίνεις πρακτικές εξετάσεις. Εφόσον έχεις πετύχει μπορείς να παρακολουθείς από το site μας την πρόοδο εκτύπωσης της άδειας οδήγησης.
  4. Την άδεια οδήγησης την παραλαμβάνεις από τη σχολή. Ο χρόνος έκδοσης εξαρτάται από το Υπουργείο Μεταφορών.

Μπορώ να πληρώσω σε δόσεις;
Και βέβαια. Κατά την εγγραφή σου μας λες και ρυθμίζουμε τον αριθμό των δόσεων και το χρόνο καταβολής της κάθε δόσης.

Πότε γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα;
Καθημερινά υπάρχουν τμήματα θεωρίας το απόγευμα 18:00 με 20:00. Αν δεν σε βολεύουν οι παραπάνω ώρες κανονίζεις με τον εκπαιδευτή ατομικό μάθημα την ώρα και τη μέρα που μπορείς.

Πότε γίνονται τα πρακτικά μαθήματα;
Ρυθμίζουμε το πρόγραμμα μαθημάτων σύμφωνα με το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τις δικές σου ανάγκες. Το μάθημα μπορεί να ξεκινάει από τη σχολή και να τελειώνει σε μέρος της επιλογής σου.

Πότε θα πάρω το δίπλωμα στα χέρια μου;
Ο χρόνος έκδοσης διπλώματος εξαρτάται από το Υπουργείο Μεταφορών. Μπορείς να παρακολουθείς την πρόοδο εκτύπωσης του διπλώματος από το site της σχολής.

Είμαι τελείως άσχετος, θα δυσκολευτώ;
Κανένα πρόβλημα. Είναι καλύτερο κάποιος να μην έχει πιάσει τιμόνι στα χέρια του. Γιατί θα μάθει από τους ειδικούς σωστά όλα τα απαραίτητα βήματα.

Ξέρω να οδηγώ. Θα χρειαστεί να κάνω όλα τα μαθήματα;
Φροντίζουμε να προσαρμόζουμε κάθε μάθημα ανάλογα με το επίπεδο κάθε μαθητή. Ακόμα και οι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων βελτιώνονται συνεχώς και μαθαίνουν καινούργια πράγματα. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις και θα χαρούμε πολύ να στο μάθουμε.