Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κανακάρη 69-71, Πάτρα    
Τηλέφωνο: 2614004354
Κινητά:
6947431080, 6942430900
Social:       

Λίγα λόγια για εμάς

Η σχολή οδηγών driving matters ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 από τον Θύμιο Μπόκαρη και τον Αλέξανδρο Καραμανλή και βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Κανακάρη 69-71 λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία Όλγας.

Τον Ιούνιο του 2013 η σχολή απέκτησε άδεια λειτουργίας Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων. (ΣΧΟΛΗ Π.Ε.Ι.)

 

Θύμιος Μπόκαρης

Ο Θύμιος Μπόκαρης είναι εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών από το 2009. Παράλληλα συμμετέχει σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με πολλές διακρίσεις.

 

Αλέξανδρος Καραμανλής

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής είναι απόφοιτος φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 2011 διδάσκει στο Ι.Ι.Ε.Κ. Βέργη στο τμήμα Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών.

 

Σκοπός μας είναι να κάνουμε την εκπαίδευση μια ευχάριστη διαδικασία παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις που θα σε κάνουν να οδηγείς με αυτοπεποίθηση και με ασφάλεια.

Γιατί να επιλέξεις εμάς;

  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ Η χαμηλότερη τιμή της αγοράς με τις περισσότερες παροχές.

  • ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Η σχολή μας βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας. 3 λεπτά από το σταθμό των τρένων και δίπλα σε στάση του λεωφορείου 6 (ΠΑΤΡΑ -ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) και στάση του 2 (ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Τ.Ε.Ι.)

  • ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ Ρυθμίζουμε το πρόγραμμα μαθημάτων σύμφωνα ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τις δικές σου ανάγκες.

  • ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Χωρίς ανύπαρκτα παράβολα και κρυφές χρεώσεις. Η τιμή που θα συμφωνήσουμε είναι και η τιμή που θα πληρώσεις από τη στιγμή που θα εγγραφείς μέχρι τη στιγμή που θα παραλάβεις το δίπλωμα σου από την σχολή μας.